Πληροφορίες Αποστολής Ειδών!

Η χρέωση αποστολής των ειδών είναι 5 ευρώ και αφορά όλα τα είδη που το βάρος τους είναι έως 5 κιλά.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως περιορισμένο απόθεμα) θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία παράδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες περί διαδικασίας επιστροφών και όρους που διέπουν την εν λόγω διαδικασία παρακαλούμε επισκεφτείτε την διεύθυνση https://pantazisxoxoli.gr/.

Πληροφορίες Πληρωμής!

Πληρώνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier, η αντικαταβολή είναι δωρεάν. 

Θα πρέπει να δηλώσετε στην τράπεζα/ebanking τον αριθμό παραγγελίας ή  ονοματεπώνυμο. Από την ήμερα της παραγγελίας ο πελάτης έχει 4  μέρες για να κάνει την κατάθεση σε τράπεζα /ebanking σε διαφορετική περίπτωση  ακυρώνεται η παραγγελία. Αν γίνει μεταφορά χρημάτων  από διαφορετική τράπεζα η προμήθεια των  τραπεζών επιβαρύνει τον πελάτη. 
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Για πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας χρησιμοποιείται το….

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να κάνει αλλαγή του προϊόντος που αγόρασε θα πρέπει πρώτα να ενημερώσει την εταιρία. Αλλαγές γίνονται σε διάστημα 14 ήμερων από την ήμερα που παρέλαβε ο πελάτης το προϊόν. Αλλαγές γίνονται εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο το ίδιο και η συσκευασία του προϊόντος και να μην έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια κτλΤο κόστος αλλαγής είναι 4 εύρω  για αγορές  πάνω από 70 εύρω η πρώτη αλλαγή δωρεάν.